Ανακύκλωση Toners

Ο φορέας Empties είναι νόμιμα αδειοδοτημένος φορέας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και ασφαλίζει κάθε φορτίο με άδεια μελανοδοχεία (απόβλητα Κωδικός ΕΚΑ 08 03 18 απόβλητα toners εκτύπωσης εκτός εκείνων που περιλαμβάνονται στο σημείο 08 03 17) κατά την μεταφορά τους. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο δεν διατρέχετε κανέναν κίνδυνο σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά αντιθέτως σας παρέχουμε βεβαίωση ανακύκλωσης (απαραίτητη και για το περιβαλλοντικό ISO14001).

Εάν έχετε ήδη άδεια toners μπορούμε να τα παραλάβουμε, εφόσον είναι το κάθε ένα ξεχωριστά σε νάιλον συσκευασία ή τυλιγμένο με χαρτί ή χαρτόνι και η εξωτερική συσκευασία του χαρτοκιβωτίου είναι στιβαρή.

Σε περίπτωση που έχετε γεμάτα toners τα οποία δεν χρειάζεστε μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα και να σας στείλουμε την προσφορά μας.

Εάν θέλετε μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τους δικούς μας κάδους ανακύκλωσης (διαστάσεις: 80x40x40 cm) δωρεάν. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

Παραγγέλνεται τον κάδο ανακύκλωσης μέσω τηλεφώνου, e-mail ή μέσω της ιστοσελίδας μας
Γεμίζετε τον κάδο με οποιασδήποτε μάρκας inkjet, tonet ή/και drum (αφαιρώντας την συσκευασία τους) και ασφαλίζετε τον κάδο κλείνοντάς τον σφιχτά.
Ενημερώστε μας και έπειτα κολλήστε ή γράψτε επάνω στο κουτί τις πληροφορίες που θα σας αποστείλουμε με e-mail.
Την ημέρα της παραλαβής βεβαιωθείτε ότι έχετε το κουτί/κουτιά στο ισόγειο και βεβαιωθείτε ότι ο courier το/τα παρέλαβε.
Μόλις παραλάβουμε το κουτί σας θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την βεβαίωση ανακύκλωσης. Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφα των βεβαιώσεων μέσω τηλεφώνου, e-mail ή της ιστοσελίδας μας.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις δεν έχετε καμία επιβάρυνση. Η μεταφορά, εφόσον πραγματοποιηθεί με δική μας μεταφορική εταιρεία, βαραίνει εμάς. Μόνο στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιηθεί δική σας μεταφορική εταιρεία επιβαρύνεστε.

Η ανακύκλωση αφορά τα εξής:

Inkjet
Toner
Drum
Μπορείτε να αποστείλετε τις φόρμες στο e-mail [email protected] ή με φαξ στο 2310 707 224.

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε από εμάς άδεια μελανοδοχεία παρακαλούμε δώστε μας την παραγγελία σας συμπληρώνοντας την φόρμα.

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε από εμάς γεμάτα μελανοδοχεία επικοινωνήστε μαζί μας.

X