Ποιοι Είμαστε

Ανακυκλώνουμε - ανακατασκευάζουμε toners και οργανώνουμε το γραφείο σας

Περισυλλέγουμε τα άδεια toners cartridges (απόβλητα toners εκτύπωσης) και τα ανακατασκευάζουμε ακολουθώντας τα πρότυπα DIN που τα καθιστούν ισοδύναμα των γνησίων.
Δεν σταματάμε όμως μόνο εκεί.. Διαθέτουμε τα πάντα για τον εξοπλισμό του γραφείου. Από απλά αναλώσιμα γραφείου, όπως κλασέρ, στυλό, μελάνια εκτυπωτών κτλ. μέχρι και εξειδικευμένες λύσεις για hardware και software υπολογιστών και πακέτα leasing για τους εκτυπωτές σας ώστε να ξοδεύετε μόνο όσα πραγματικά χρειάζεστε.

Η εμπειρία μας μέσα στον χρόνο μας έχει δείξει ότι το κόστος δεν χρειάζεται να είναι πάντα μεγάλο για να υπάρχει ποιοτικό αποτέλεσμα. Επίσης με ένα από τα προγράμματα leasing εκτυπωτών-φωτοαντιγραφικών που προσφέρουμε μπορείτε να έχετε ότι χρειάζεται ο οργανισμός σας, χωρίς επιπλέον κόστη και χωρίς επιπλέον έγνοιες, καθώς εμείς θα αναλάβουμε την επισκευή και την συντήρηση του μηχανήματός σας. Έτσι θα μπορείτε απρόσκοπτα να ασχοληθείτε με την εργασία σας!

Υπηρεσίες

Δεν σταματάμε όμως μόνο εκεί..

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε ό,τι και εάν χρειάζεστε για τον εξοπλισμό του γραφείου σας. Από απλά αναλώσιμα γραφείου, όπως κλασέρ, στυλό, μελάνια εκτυπωτών κτλ. μέχρι λύσεις για hardware και software υπολογιστών και πακέτα leasing για τους εκτυπωτές σας ώστε να ξοδεύετε μόνο όσα πραγματικά χρειάζεστε.

Η εμπειρία μας μέσα στον χρόνο μας έχει δείξει ότι το κόστος δεν χρειάζεται πάντα να είναι μεγάλο για να υπάρχει ποιοτικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας για παράδειγμα ανακατασκευασμένα από εμάς toners η ποιότητα των εκτυπώσεών σας θα είναι η ίδια και το κόστος μικρότερο.

1 +
Γραφική Ύλη
1 +
Leasing Εκτυπωτών
1 +
Πληροφορική
1 +
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Επίσης με ένα από τα προγράμματα leasing για εκτυπωτές που σας προσφέρουμε μπορείτε να έχετε ότι χρειάζεται η επιχείρησή σας χωρίς επιπλέον κόστη και χωρίς επιπλέον έγνοιες, καθώς εμείς θα αναλάβουμε την επισκευή και την συντήρηση του μηχανήματός σας. Έτσι θα μπορείτε απρόσκοπτα να ασχοληθείτε με την εργασία σας!

Επικοινωνία

Είναι πάντα χαρά μας να σας εξυπηρετούμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απορίες σας και για να μπορέσουμε μαζί να βρούμε λύση για τα προβλήματα της επιχείρησής σας.

X