Ποιοι Είμαστε

ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 με είδη πληροφορικής. Προμηθεύουμε το Ελληνικό δημόσιο με είδη πληροφορικής και ιατρικό εξοπλισμό σε όλη την Ελλάδα. Το 2006 ξεκινήσαμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης toner. Συνεχίζουμε ακόμα και σήμερα με 5.000 κάδους ανακύκλωσης. Τα toner ανακατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας με τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά πρωτόκολλα. Ο αριθμός ΓΕΜΗ της εταιρείας μας είναι 059059604000

Ταυτόχρονα ξεκινήσαμε μία καινούργια δραστηριότητα, την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού με συνεργάτες και προμηθευτές που διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία. Προτεραιότητά μας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Αυτή η προτεραιότητα, μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας και είναι ο κύριος λόγος να μας προτιμούν οι πελάτες μας.

Υπηρεσίες

Δεν σταματάμε όμως μόνο εκεί..

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε ό,τι και εάν χρειάζεστε για τον εξοπλισμό του γραφείου σας. Από απλά αναλώσιμα γραφείου, όπως κλασέρ, στυλό, μελάνια εκτυπωτών κτλ. μέχρι λύσεις για hardware και software υπολογιστών και πακέτα leasing για τους εκτυπωτές σας ώστε να ξοδεύετε μόνο όσα πραγματικά χρειάζεστε.

Η εμπειρία μας μέσα στον χρόνο μας έχει δείξει ότι το κόστος δεν χρειάζεται πάντα να είναι μεγάλο για να υπάρχει ποιοτικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας για παράδειγμα ανακατασκευασμένα από εμάς toners η ποιότητα των εκτυπώσεών σας θα είναι η ίδια και το κόστος μικρότερο.

1 +
Γραφική Ύλη
1 +
Leasing Εκτυπωτών
1 +
Πληροφορική
1 +
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Επίσης με ένα από τα προγράμματα leasing για εκτυπωτές που σας προσφέρουμε μπορείτε να έχετε ότι χρειάζεται η επιχείρησή σας χωρίς επιπλέον κόστη και χωρίς επιπλέον έγνοιες, καθώς εμείς θα αναλάβουμε την επισκευή και την συντήρηση του μηχανήματός σας. Έτσι θα μπορείτε απρόσκοπτα να ασχοληθείτε με την εργασία σας!

Επικοινωνία

Είναι πάντα χαρά μας να σας εξυπηρετούμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απορίες σας και για να μπορέσουμε μαζί να βρούμε λύση για τα προβλήματα της επιχείρησής σας.

X